Praktisch

Wie? Wat? Waar? En wanneer?

Hemelvaartweekend- Kasteel d'Aertrycke

Bezoek "Hof & Huis" op donderdag 30 mei, vrijdag 31 mei, zaterdag 1juni en zondag 2 juni 2019 telkens van 10 tot 18u.

Het prachtige park van het neogotisch Kasteel d'Aertrycke te Torhout is perfect onderhouden met daarin een prachtige verzameling aan in- en uitheemse bomen, duiventil, badhuis, boothuisjes en twee grote vijvers die het kasteel als het ware omarmen. Door zijn jarenlange traditie is deze beurs uitgegroeid tot een ware topper voor bezoeker en exposant!
We verwachten opnieuw ongeveer 140 exposanten en demonstranten.

- Laatste Nieuwtjes -

news image

Patineren! Meer dan een laagje verf...

Als kind was Patrick Leemans reeds gefascineerd door kleuren en interieurinrichting. Na het volgen van professionele cur...

news image

Denieplant, grote klasse

Een tuin met grote mooie potten gevuld met groen, dan denk je heel vaak aan terracotta gevuld met buxus. Dan kom je automatisch ui...

news image

Natuurpunt: meer dan een vereniging!

Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging met meer dan 100.000 leden die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en...

Klik hier voor meer nieuws over het event

Titel

Hoe geraak je er?

Vanuit Oostende

Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek Sparappelstraat - Zeeweg in Torhout. Je neemt best de Torhoutsesteenweg tot je inksaf kunt slaan richting Eernegem - Aartrijke. Neem in Aartrijke aan de kerk de Steenstraat en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanuit Roeselare
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Rij tot aan de ring Van Torhout. Sla links af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Vanuit Kortrijk
Stel je GPS in op Zeeweg 42 in Torhout of hoek de Maerestraat - Zeeweg in Torhout. Neem de autostrade tot aan de afrit Torhout. Rij door tot aan de ring van Torhout. Sla rechts af richting Aartrijke en volg de pijlen richting Tuinbeurs.

Parkeren doe je gratis op de grote weide vlak voor de ingang van het domein. Maak je dus geen zorgen over "zoeken naar een plaatsje" of "heel ver moeten wandelen eer je er bent".